Niyaz.Zara

De stories

kita dapat arward ni :)



WEEK 6 tapi rasa masih di WEEK 1
Friday, 10 October 2014 . 2 word(s) .

Assalamualaikum

Nampak tak tajuk entri ni tak kena sangat dengan gambar ni,,hahaha oke korang boleh abaikan yang kat situ,, sori sori...aneyeongghaseyoo korang..sihat tak pagi sabtu ni? nampak tak rajin terlebih sebab buat entri ni pagi-pagi sabtu yang orang lain tempting nak sambung tido..hahaha sangat tak betul..maybe terlebih tido kot semalam..tapi xda la terlebih sangat, tido pukul 2.30 pagi jugak la rebah kat katil empuk dalam bilik tu...

Mukadimah da satu phase, ni nak cakap ni..da nak masuk week 6 dah ni TAPI rasa mascam masih di week 1.. masih bersenang-lenang dengan bende yang ntah pape.. masih terumbang-ambing, masih bermimpi disiang hari.. sedangkan dah masuk sem tiga lama dah.. wake up wake up sepikkaa oitt.. live must go on, and you MUST move on.. hahaha baru nampak gambar tu berkaitan dengan entri ni.. hahahaha..

Semester paling tough ko boleh buat main-main lagi yeekk?? Nak rasa mati buatla perangai malas ngko tu... dengan assignment menimbun.. dengan test yang penuh minggu depan.. perghhh berpeluh-peluh la nak ketchup semua menantang ni.. ikii boyaaa!! sabarlah weyhh abis test ni boleh balik rumah dah.. haissshhh balik rumah je pikir dia... [mestila pikir, dah lama tak balik rumah tauuuu] huhuhu... niyaz mintak maaf la sebab terlebih emo pulak pagi sabtu.. korang yang tak sibuk macam niyaz ni happy weekend koranggg!! doakan niyaz tau :)



Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post


// SMILE :)