Niyaz.Zara

De stories

kita dapat arward ni :)



Jom ber"masker" buatan sendiri
Saturday, 25 October 2014 . 0 word(s) .

      

Assalamualaikuam
Salam Maal Hijrah..
Semoga segala urusan kita untuk tahun ni dipermudahkan..Amin

Dah nak masuk hari terakhir cuti semester ni baru terhegeh-hegeh nak buat hapdett.. hahahaha amikk kau... eh malam ni JDT lawan Felda tau..hahaha nak jugakkkk.. [tumbok kang] yang tu pun satu frust sebab xde sapa nak bawak g ssetadium yunus tu.. hahah padan muka Niyaz kan?? huhuhu Niyaz sampai rumah hari ahad malam.. Lepass abis test heat terus pulun kemas rumah and rush kejar tiket kat Mc, Melaka.. eleh naik bas ting ting je pun nak rush cemana.. Dipendekkan cerita Isnin petang tu tetiba muka jadi bengkak n memerah.. Pehhh tengok kat cermin terkejut sangat.. Yelah macam bukan diri kita yang berdiri kat cermin.. Sah sah kene alergik, alergik dah satu hal..bertempek pulak alergik ni kat muka...Adeyyy pengsan datinn...

Ni muka dah baik sikit, tapi bila sentuh je kulit muka rasa macam pasir halus yang melekat kat muka.. Sadisssss gilaaaa ok. terrrsanngat sangat sad bin sadiss.. so, tadi petang review sekejap pasal madu nak buat masker bubuh kat muka ni..hehehe.. sakan mencari bahan-bahan nature yang boleh buat masker tepek kat muka nih., tambah lagi nak jimat la kate kan. so, selongkar punya selongkar kat hencik google ni dapatlah review satu dua belog ni klik sini and sini , kalau nak tengok sama

hihihi niyaz selalu sapu putih telur je kat muka tapi kali nak try madu pulak.. Dalam banyak banyak masker tu niyaz buat yg madu + kuning telur ..tak hanyir ke?? mestlahh hanyir tapi hasil dia ohsemmmm..sebelum tepek kat muka niyaz sejukkan dulu.. hehehe  tak lama tu baru letak kat muka ni.. So sesapa yang nak cuba tu silakan... unless korang tak allergic la.. kalau allergic jangan cecuba nak try.. okayyy till then xoxo :D




Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post


// SMILE :)