Niyaz.Zara

De stories

kita dapat arward ni :)



Kembali lagi :D
Wednesday, 27 August 2014 . 0 word(s) .

Alhamdulillah
\\Assalamualaikum//

Phew *lap peluh* lama gila tak bukak bellog buruk nieyhh..hahaha..nak kata bz jaga anak, belum ada anak lagi..anak tekak adalah ..heee *tak lawak okay* hai dear blogerss pekaba korang sehat? dak?? raya best tak? puasa cukup ta rytu..sorry la korang xde pape apdet pun dri bellog buruk niyaz ni.. 

haha macam bunyi cool blog pulak ehh *err dapnya klau dapat minum  skrg ni* nyumm nyum nyumm...huhuhu..sem baru bakal bermulaaa..malasnya nak balik melaka..isshh niyaz ni..apala.. huhu jgn tiru perangai niyaz yang pemalas ni...
sesape yg bakal naik semester baru tu selamat berjuang korang..do your best for dis semester okay! selamat maju jaya..all de best.. semoga kejayaan mengiringi perjalanan korang..aminn  ya Robb..  




Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post


// SMILE :)