Niyaz.Zara

De stories

kita dapat arward ni :)



May Allah ease our journey :)
Monday, 5 May 2014 . 4 word(s) .

\\Assalamualaikum//

Alhamdulillah masih diberi peluang merasa nikmat hidup di dunia ni, masih diberi kesempatan memperbaiki diri yang serba atau penuh dengan kekurangan ini, dan masih berupaya mejalani hidup yang penuh dengan suka gembira duka gelak ketawa penat lelah letih sebagai student yang berjaya *cehh ayat mintak kaki ke hape?* hahaha hai semua, jawap salam niyaz tak tadi?? Niyaz baru jew berkesempatan nak mencorat coret sedikit cerita disebalik tabir hidup niyaz sebagai pelajar nieyh,,hhuhuhu..

Minggu yang hectic yang penuh dengan assignment and test telah bermula, tadi petang dalam pukul 18.30, Niyaz baru je habis jawap test fluid..ni test kali kedua sebelum final, sem ni Niyaz amik 5 subjek, lagi empat test akan muncul dalam beberapa hari lagi berselang seli, sampailah study week start and then final exam pula akan menonjolkan dirinya pada minggu yang berikut..muahahahaha padan muka Niyaz sibuk dah memanjang *gelak jahat*.. sem ni memang banyak subjek membunuh sebelum bertembung dengan real course chemical engineering in food technology, bunyi macam menakutkan tak?? haha  takot,  kan kan kan..

serius hati siapa tak gentar der, rasa macam tak percaya den amik kos ni, arrrrggh benci, tipulah Niyaz tak pernah rasa nak give up, tiap kali rasa tak kuat Niyaz slalu gak tepon mummy, mummy selalu kata Niyaz boleh, then I'm will crying like a baby, mummy kata niyaz boleh buat, n mummy kata mummy slalu doakan yang terbaik ntuk niyaz, bila dgr mummy kata camtu, mula la rasa kembang sikit, then bila mengadap balik study rasa kecut pulak.. hahaha.. that is the real me.

serius korang, pernah Niyaz rasa full, bila study banyak sangat tapi at the end, Niyaz tetiba rasa macam kosong..maigaddd what happen to me... pastu mula kepala penuh dengan burung biru pusing-pusing keliling kepala nyanyi-nyanyi riang..hahaha.. harap harap Niyaz dapat jawap dengan tenang untuk test and final exam nanti Aminn Aminn Aminn,..Korang doakan Niyaz tau, semoga perkara baik selalu mengiringi korang..Aminn and for student Unikl-Micet esp sem2 student good luck korang,,jawap test bebetul tau..sabar lagi sikit je nak abis sem ni..hihihi  :) 



xoxo
Niyaz.Zara.Blogger
twitter >> https://twitter.com/NiyazZara


Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post


// SMILE :)