Niyaz.Zara

De stories

kita dapat arward ni :)



Takdir Tuhan itu Indah
Sunday, 13 April 2014 . 3 word(s) .
                             Assalamualaikum..Alhamdulillah Subhanallah masih diberi peluang untuk merasa nikmat kehidupan ini, untuk nikmat nyawa ini, untuk nikmat kesihatn ini, untuk nikmat melihat ini, terima kasih ya Allah untuk segala-galanya..Alhamdulillah
                           
                         Jumaat lepas niyaz ikut kawan g shopping..kalau shopping tak masuk kedai buku memang tak sah la..lg lg ada baucer buku ni..smbil tgk buku buku motivasi tu terpandang buku 'The wedding breaker ni' alaa bulan lepas baru je kua drama dia kt tv3 tp xberkesempatan nak follow cerita tu..so, tergerak hati la nak beli :) For me, niyaz suka baca buku dari tgk drama ni..yelah kalau baca boleh ler fefeeling sensorang..hakhakhak!


                           Dalam tiga hari jugakla habiskan ntuk baca buku ni..selalunya niyaz baca novel sehari je da habis, oleh sebab fokus terlebih dekat assignment jadila tiga hari..hihihi :D ..isi dia sangat best. Evelyn Rose ni tekan kan sangat pasal setiap apa yang berlaku ada hikmah dia ada sebab dia.. ye takdir yang Allah cipta sangat indah..

                          Banyak coretan evelyn rose ni menarik minat niyaz, dia ada selitkan hadith2  dalam cerita ni tau hadith yg dikaitakan dgn cerita.niyaz dommo dommo chuaa! eh terkeluar pulak bahasa korea ni..haha ntah betul ntah tidak! kehkehkeh..kalau korang belum jadikan buku ni sebagai koleksi novel korang, niyaz rasa korang patut beli novel Wedding breaker ni..sebab banyak beza cerita dalam buku dengan dalam drama kat tv tu..hihi

                             Klah niyaz undur diri dulu.. lab report fluid menanti untuk disiapkann! yehhaaa..Assalamualaikum..thanks for reading n melawat blog buruk niyaz ni..happy sunday you allss..


                                    



Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post


// SMILE :)