Niyaz.Zara

De stories

kita dapat arward ni :)



Esok cuti! yeayy
Monday, 14 April 2014 . 2 word(s) .

Assalamualaikum

                Alhamdulillah..Subhanallah masih diberi peluang merasa nikmat kehidupan yang serba indah ini..terima kasih Ya Allah.. Hai readers **euww macam ade jew yg bace hapdate niyaz nieyh! ok abaikan yang tu.. Esok hari selasa ehhh.hari ni hari selasa **pukul dua dah niyaz oittt  so, hari selasa yang hectic giler tu cuti.. bertambah la masa untuk berehat-rehat, berguling-guling, bergolek-golek dalam bilik..hakhak..aseimen tolak tepi dulu..kihkihkih **okk yang ni jangan korang ikot..hakhak :)

                Hari selasa lah hari paling hectic gila..kelas mula dari kul lapan sengah, start dengan class chemical prosess principle sampai kul 10, then sambung fluid mechanics tutorial sampai kul 12, then sambung lagi dengan class fluid mechanics lab smapai kul 1.00 pastu rehat sembahyang semua, then sambung lagi dengan kelas maths kul 2.00 then sambung class programming smpai kul 4.00 ptg then niyaz jadi lempeng.. exhausted gila weyhh..kaki tulang belulang semua nak tercabut..sampai je bilik terus pengsan !!
            
             And now this tuesday is off.pheww rasa best yang teramat rasa yang tak boleh diluah **cehhh jgn nak drama sangat la niyaz oitt..lega gila baqq hanggg.. Tudia kluaq dahh kedah dia..hakhak..  Alhamdulillah diberi masa ntuk bersenang senang dengan asaimen melambak ni hewhew [garu kepala] ohh asaimen peliss be nice okehhh... :D

                Tapi serius rasa lega teramat sebab cuti ni..terima kasih la melaka sebab bg cuti rehat kat kami ni **walaupun bukan asal melaka hikhikhik.. niyaz sebenaqnya orang kedah..ehh tak oghang penang..opsss sori sori orang johor, harimau selatan.. **cehhh nak jugakk!! huhuh **maaf diatas keterlanjuran kata kata..hikhik peace yaww!!

                Alhamdulillah..syukur :)  pada yang tak dapat cuti tu jangan jeles tau jangan ikot perangai niyaz yang malas malas ni >.< ...hikhik..selamat menjalankan tugas-tugas harian anda..semoga anda anda sekalian dilindungi-Nya sentiasa dan dibawah pancaran hidayah-Nya.. Aminnn  
              


Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post


// SMILE :)