Niyaz.Zara

De stories

kita dapat arward ni :)



Alhamdulillah
Wednesday, 2 April 2014 . 0 word(s) .



Allahu Rabbi Wa Rabbukum..
                Alhamdulillah..terima kasih ya Allah kerana diberi peluang untuk hidup ini, untuk nyawa ini, untuk nikmat tubuh badan yang sihat ini, untuk nikmat melihat ini, untuk kasih sayang-Mu ini, untuk segala-galanya yang engkau berikan di bumi-Mu yang serba indah ini. Subhanallah Subhanallah..Alhamdulillah Ya Allah.. 

                 \\Assalamualaikum// jawap jgn tak jawap..hihi.. Hai korang pekaba harap sihat disamping keluarga tercinta, may Allah ease all of your urusan.. erkk manglish pulakk..sorry for my broken english.. sedar tak sedar da hari masuk hari keempat selepas seminggu mendapat mandat cuti semester.. masih lagi mencari mood untuk study..hakhak..final lagi tujuh minggu.. belum lagi tambah test, tambah quiz, tambah assesment, tambah assignment, tambah mini project.. fuhhh semua tambah kan..belum campur tolak tido,solat, sakit semua hurmm..dugaan dugaan.. May Allah ease our journey..
                             
              Tula masa dah kerja nak study..hahhhh amik hangg, redah jela shafeeqa oitt demi segulung ijazah buat famili terchentaaa... semoga tabah selalu.. semoga dapat study dengan jaya nya..semoga Allah sentiasa melindungi kamu.. InsyaAllah.. kenkawan doakan saya ye.. Thanks semoga tuhan membalas segala jasa dan budi baik anda.. amin aminn aminnn


Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post


// SMILE :)